Vårt erbjudande präglas av kundfokus, flexibilitet, noggrannhet och ansvarstagande – för tjänsterna som vi levererar till våra kunder, för våra medarbetare och för miljön.

Jama Service företaget AB

Jama Service Företaget AB Grundat 2021 är det lilla personliga företaget med stort utbud av lokalvårdstjänster. Arbetet utförs i första hand av egen personal eller med godkända underleverantör som är utvalda efter kvalité och pris. En gång om året görs en leverantörsutvärdering.

  • Vi lägger stor vikt i att vara dig som kund till behags, genom att bygga upp tillit, och ta hand om dina städbehov, medan du lägger ditt fokus på annat. Vår personal är otroligt professionella och våra produkter är alltid miljövänliga.
  • Vi vänder oss till Privat företag, Privat hemstädning, Skolor och förskolor, Fastighetsbolag/Bostadsförening

Trygghet och säkerhet

  • Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.
  • Kollektivavtal – all personal omfattas av kollektivavtal med sjuklön, pension, restid mellan kunder osv. Sådant som är självklart för dig som kund men stor grej i städbranschen. 

Om något skulle hända

  • Försäkring täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

Våra anställda är noga utvalda för sin ärlighet, sitt sunda förnuft, och det där lilla extra – en känsla för detaljer och en vilja att ställa upp för våra kunder. Alla talar också svenska eller engelska.

MILJÖ & ANSVAR
Vi gör vad vi kan för att ta hand om vår planet. Vi använder oss av skonsamma miljömärka rengöringsprodukter och använder i första hand olika typer av mikrofibermaterial, allt för att minska användningen av kemikalier när vi städar. Vi använder oss också av sunt förnuft och när vi kommer till dig, är allt städmaterial alltid nytvättat och fräscht.